läckert

hittade dom i skoförrådet, typ morsans gamla
erkänn läckra?


dry my eyes so i won't show

har varit deprimerad typ hela dagen, pga mitt hår .. vill verkligen inte ha blont längre, mår nästan illa.. inte såhär ljust iallafall. tänkte det kunde intressera er ganska mycket, kunde vara kul att dela med mig av mina problem & bekymmer jag har ..
sovdags nu kram ♥









watch my back so i make sure

pepparkakorna vart brända, hade gjort jätte fina mönster och grejer så glömde vi dom i ugnen, fail...

köpte ett par örhängen och ringar och mina efterlängtade Uggs, är absolut fulaste skorna man kan använda tycker jag själv men dom är så jävla sköna så det är inte sant .. får väl vara ful i vinter ..

kom precis in på en promenad i kylan, är tydligen 18- ute :O kan det stämma?? har precis tagit en duscch sås ka lägga mig och gosa med Emma nu, Godnatt på er ♥




ensam mamma söker

ensam mamma söker final nu, eller final och final sista avsnittet. helt nervösa tjejer.. ni ska få se våra vackra bekverk sen när dom är klara :D puss

/ emma och johanna

första advent

ska ner på stan snart och möta Emmisen, Måste verkligen köpa julklappar nu, iallafall börja .. hatar det, hatar verkligen att köpa saker åt andra haha. och så ska jag köpa nya Uggs, mina nya som jag köpte förra året tappade jag bort på nåt jävla sätt, så måste köpe nya idag, är fan is kallt att gå i converse nu.

när vi har kommit hem ska vi baka peppisar :) hörs mer sen puss





fake it until you make it

mamma städar för fullt nu , ska julpynta när som helst helt underbart ! älskar det här som fan, finns inget mysigare ju !? ska baka och grejer också så det blir typ inte bättre haha.

älskade Albin Johansson fyller år idag så grattis till dig ! :*

är egentligen på pisshumör så orkar inte lägga ner energi på det här hörs sen ♥





saknar tiderna

äntligen helg

hur skönt är det inte att det äntligen är Fredag? har nog aldrig varit skönare att komma hem som det va idag.
kom precis hem från att ha mött mamma vid kvarnen och handlade massa tills helgen, vad kommer jag inte ihåg men typ pepparkaks deg o shiet som Emma och jag ska göra på Söndag, hehe :) mys helg !

orkar inte tänka på vad jag ska göra i helgen, det får bli som det blir. tror jag bara är hemma med Mami och kolla på Idol eller något, finns inget bättre.

nej nu måste jag äta puss :cool:


lagom skönt med fredag

Hej där alla sötnosar!
Ligger just nu helt nerbullad i sängen och myser med mig själv(misstolka inte), måste alldeles strax sova eftersom jag ska upp klockan sju imorgon, åååh det pallar man verligen inte! men men, sånt är livet :)
Mami hämtade mig från praktiken idag, när vi kom hem gosade vi ner oss i soffan med macka och te, hur mysigt? hon är ju för go lilla mammsen. tihihi.
Nej nu är det sova som gäller! Puss och godnatt på er :*


tröttis

så jävla slut, kom precis hem från praktiken. bara i morgon kvar, då vi ska till Gränby C heheh, sen är det Heeelg, lagoom?
måste tvinga mig uppe och kolla på gårdagens och dagens avsnitt av PH innan jag somnar. kan inte sitta här längre hörs mer i morgon puss och godnatt så länge ! :*♥


maidin mhaith

godmorgon alla solstrålar !! ska nu äta väärsta vrak frukosten, finns det något bättre än frukost ? svar NEJ ! nej fan vad jag längtar måste bara fixa mig lite först. nu äär det en heel lång dag på prakiken som väntar, o-pepp på den ..
kom på att igår va det Exakt 1 månad kvar till jul, tiden går fort ...
jaja vi hörs sen puss ♥

(för er som är dåliga så betyder rubriken godmorgon fast på irländska)




03:42, & jag ska orka praktik imorgon?

haha jag kan inte sovaa :( inte okej.... vill inte sätta på tvn heller för då kommer säkert johanna vakna, men hade ändå tänkt att väcka henne snart för orkar inte va ligga vaken ensam längre :*

haha älskling, hoppas inte du blir sur imorgon när du ser bilden, men så sööt som altid sover med min vovve! :D

s-slitet

daaaaamp skrev värsta inlägget så lagga datan så försvann det, orkar inte längre !! får försöka igen hähä..


slutade halv 8 från praktiken idag, skulle försöka hinna med bussen kvart i till Storvreta men missade den precis. så fick sitta och vänta på bussen i en Heeel halvtimme, gissa om jag va glad då i det här mysiga vädret ... hmm.
vill ha helg nunu orkar inte det här mer ! :(

ligger iallafall nu i Emmisens säng och myser som bara den.
har haft 2 piss äckel dagar på grund av massa skit, nej usch hur livet kan vara alltså, därför har jag inte skkrivit på ett par dagar. så är hur skönt som helst att vara här och tänka på annat.

är galet kallt här i källaren så måste ner under täcket nu puss och godnatt på er ! ♥






Ledig idag från praktiken, hur skönt?

såhäääär skönt!
Ändå ringde klockan på nio! Skulle till stan för att möta carran som jag inte träffat på hundra år(överdrift).
Gled runt i någon timme eller så innan hon skulle dra till frissan och få lite ordning på kaluffset. Hann dock inte se resultatet men blev säkert finemangen!
Sedan drog jag mig vidare till staden för att möta Frida J som jag inte heller träffat på hundra år(överdrift igen).
Dagens roligaste måste ändå vart när jag och frida såg en tjej på åhlens som gled runt med skidglasögon, hahhahah dog lite, faktsit ganska smart, sminket slipper ju bli förstört men dock inte så tillfredställande.

Nu ligger jag i sängen med Johanna, hur mysigt?
Ska titta på film & sen sussa, godnatt! ♥

Nytt idag! :)
Utom pälsjackan, som jag fått av min underbara mormor.



Johanna's outfit, läckert

Paljett tröjan- BR, 299 :-
fashion byxorna- willys, 350 :-
Strumpan med döskallar- H&M, 59 :-
Strumpan med mussepigg- Lindex, 29 :-
Nylon strumporna under strumporna- din sko, gratis :question: :thumbup:

jobbigt..

Cheenixen! :) har varit hemma fram praktiken igår och idag, så sjukt galet Cp tråkigt, sitter bara och möglar i stort sett.. Opepp på den.. Sitter och väntar på att carolina ska sluta jobba eller att nazim kommer så jag har något att göra, får paniik snart. Hörs senare puss :*


isolerad chey

oOohoo, mina vänner ursäkta att jag inte har tid att träffa er men praktiken gör en så isolerad så det finns inte, men det är det faktist värt..:)
Igår planerades det utomlandsresa med tjejerna, kom inte fram till så himla mycket, spikat att vi drar i augusti iallafal! KOMMER BLI SÅ BRA. ge mig sommar!!!!!

Så här trött är jag nu, godnatt


you're right behind me as before

ska nu springa till bussen och åka till Ida där lite festligheter väntar haha. vi kör igen ♥



man kan ju ta & undra ?


saknasakna




magii

har inte haft lust orkat ellet haft tid att skriva, men så kan det vara ibland haha ! :) ska när som åka in till stan och träffa kära Emma tror jag elelr så kommer hon hit vet inte ? sen ska vi till Rebecca Scott och ha det kult. hoppas att alla får en underbar mega dunder fredag och njut riktigt mycket ! puss på er :)




sryra

shiiit förlåt, helt dålig har jag vart men har haft bra anledningar, aa vad det nu är.
Igår träffade jag jojjo på stan, hur mysigt som hellst. Fick tre ringar med mig hem, vääärldens snyggaste ormring, så nu kan mina två ormringar gifta sig och sen skaffa barn, weeeeei :D.
11.00-21.00, inte normalt så måste sova. GODNATT

gooodmorgon

så sjukt jäkla trött nu alltså. kunde inte somna igår, så jävla jobbigt ligger och tänker på massa så somnar man aldrig..
vaknade för typ 10 min sen, ska bara äta frukost sen gå till bussen.
nej nu känner jag mig dryg, hörs i morgon puss ♥




-wishing is a waste of time

gaah vad jag längtar, ska Äntligen träffa söta Towe i morgon efter jobbet, efterlängtat som fan, eftersom mormor bor bära Towe så sover jag där sen, hatar att åka buss hem på kvällarna så det va en bra utväg hahah.

ska nu lägga mig i den eftertraktade sängen och kolla på vänner ett tag sen måste jag sova så jag orkar gå upp typ 6 i morgon, hmm konstigt så är det faktiskt värt att gå upp tidigt för att träffa personerna på boendet, man är bara trött när man åker bussen sen gör dom en glad under hela dagen så vill knappt åka hem haha ! snacka om att trivas.. har nya kompisar nu så Hejdå till er gamla ! :)
godnatt på er :*


Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

kul att man kommer hem och ser ut som ett snöodjur.. hatar det här vädret så galet.
kom i allafall hem med ett par ringar, godis och helt proppmätt är jag också, så nu blir det tv och sova tills mami kommer hem ♥







KÄRLEK





"Hjärtat sitter utanpå Slår inte som det brukar slå"




nervos


Har en dejt imorgon på stan ;p lite nerri
visst e hon snygg??

herrrregud vilken smäll

Idag är det söndag och jag kan inte säga mer än att jag älskar söndagar, ensam mamma söker och beck(gunvald♥♥), kan nog inte bli bättre för mig.

min dag igår såg ut ungefär såhär
  • Praktik 09.00-16.30
  • Match 17.00-20.00
  • Mat & filmmys med favoritbrudarna hos jenny 21.30-spöktimmen
  • Jenny sov här(MYSIGT)
igår kom morbror och moster hit och hälsa på och dom hade med sig mina tre bebisar, lotus, leia & rolle, gossigossigoooosss. SÅ SÖÖÖTA.
Senare på eftermiddagen så kom mormors syster och mina kusiner på besök och dom tog med sig två andra gossigossigossgoss, åååh dööör gyllllliga.
nej gud nu ska jag sluta larva men här får ni bilder på dom små filurerna!



chokladbollar is the shiiit

har absolut Nada att göra så då återstår det väl bara att baka chokladbollar antar jag. kommer börja gråta om vi inte har saker till det måste springa o kolla nu, paalam (hejdå på filippinska om ni inte visste det hähähä)

 








uppdatera sidan

har äntligen gjort klart demensprovet, som skulle i och för sig vara inlämnat för en vecka sen men bättre sent än aldrig.

nu börjar teen mom sen ensam mamma söker och efter det jersey shore, kan det bli bättre ? haha kult liv.


i'm dead, and dead indeed

precis så ja ! är helt jävla död börjar bli förkyld och massa shit, inte okej.

igår jobbade jag från 9-8, dagen va alltså lååång och seg som bara den! åkte på vernessage om någon vet vad det är ? har varit på det och vet fortfarande inte vad det är, haha lyckat.
nej men vi gick till upplandsmuseet och kollade på tavlor som utvecklingsstörda har gjort, en från där jag jobbar var med där så vi gick och kollade på hennes tavla och så, det va mysigt faktiskt :)

bestämde för att vara hemma idag för orkade verkligen inte stå ut med gårdagen en gång till, kanske alldeles för lat  kan man tycka med ni förstår inte hur segt det var. är ledig i morgon också så det är skönt :)





fint med ärliga vänner

http://existenz.se/out.php?id=28800



Vem slog min pappa igår?

Aaaa något måste ha hänt iaf, för imorse typ runt sex så kom han ner till mitt rum och smöra upp, frågade om jag sovit bra osv osv. sen ba langar han fram sitt bankkort och en lapp med hans kod på o ba: här får du gumman, om du behöver nya jeans som du sa igår.
DOG LITE. är lite död fortfarande också.



godnattttt

jobbat för fullt idag, eller ah kanske inte för fullt, det vi gör är typ sitter och dricker kaffe hela dagar och pratar med boende men det är nice ! i morgon händer det något iallafall, ska åka till Gränby med en boende ska bli skoj !  :D

så sjukt skönt att inte behöva tänka på hur man ser ut när man jobbar med det här, behöver inte sminka sig eller tänka på kläder eller nånting, tiptop!

nej nu är jag superduper trött och jätte nyfiken på vem som åkte ut från PH idag, missade det eftersom jag jobba kväll, så måste se det innan jag somnar, godnatt allesammans :*



Torsdag

Börjar klockan två, hur skönt? ska jobba kväll, hur kul? :)
yeyee måste åka till bussen nu, puss ♥



for the first time




if I lose you,


I lose everything

nu..

.. har äntligen mamma kommit hem från Göteborg, va bara en dag/natt men känns ändå tomt som fan, fast hade sällskap av sötnosen så det gjorde inte så mycket. så nu njuter jag bara av lite sällskap ! :) nu hör jag från vardagsrumemt att Greys Anatomy börjar igen  så måste springa puss så länge ♥


you never got'a chance to even open your eyes

orkade verkligen inte gå till praktiken idag i det här äckel vädret, så jag bestämde för att stanna hemma, andra dagen toppen ! ska jobba från 09.00 - 20.00 på Både lördag och söndag, hur sjukt är inte det egentligen .

fast det är ändå mega just nu, behöver ju inte tänka på skolan Alls. men det betyder att man inte kan träffa sina kompisar, eftersom alla har olika jobb tider så det är typ omöjligt, + att man är helt slut efter en dag så då vill man bara hem .. opepp säger jag bara.



bild från -08, varför såg man bättre ut förr :o


snö är fint.....

...fast neeee, det är skitäckligt, hatar snö.. det ska komma snö två dagar före julafton sen försvinna dagen efter, hatar vintern!!!!!
men jag gillar julafton, då får man lyssna på min älsklingslåt och så får man julklappar, det är kult

GE MIG SOMMAR MED MINA BRUDAR, PALLAR INTE.

ÅÅÅHHHOOOOJ

Sitter just nu och gosar upp i soffan, hur skönt som hellst, så jävla mysigt när det snöat ute och när man själv ligger inne framför elden men jag verkligen HATAR snön annars, usch så kallt och äckligt.
Kom för några timmar sen hem från andra dagen av praktiken, hittils har den vart dunder:) Har inte träffat brukarna så mycket men ska jobba lite fler kvällar nu så då kommer jag få göra det(praktiserar på ett gruppboende, utvecklingsstörda)

HAHHA vaknade nysss och upptäckte att jag varken skrivit klart eller publicerat inlägget, shiiit va trött tjej.
Ska äta nu sen träna pussss

sommar ♥♥♥



no love lost, no love found

är så sjukt nervös inför i morgon, när jag har pratat med min handledare i telefonen så låter hon som världens tjurkärring, orkar inte ha en dålig handledare i år igen.

har ett jäkla prov och en nyhetsartikel som skulle varit inlämnad igår, har verkligen inte haft ork att göra dom så är väl tvungen att ta tag i det ikväll.
livet låter jobbigt va ? haha elleerr... fastne

mamma ringde nyss, det ska tydligen bli snöstorm inatt !? orkar verkligen inte livet haha ! så det kanske är helt vitt ute när man vaknar i morgon vem vet ?




usch,fy&blä

- ingen idé att jag ens försöker så ni får stå ut med en trååkig blogg idag så kommer det i morgon ist.

så kallt som det är nu så saknar jag turkiet så det bara skriker om det.













taggad för match...

....fast nee inte riktigt. men det kommer väl. Ska ända bort tilll gävle och spela idag men innan samlingen så ska jag till ett köpcentrum med familjen Wiström, ska bli himla mysigt:)
Igår så var jag och mina älskade vänner på fest i bälinge bygdegård, helt sjukt lyckad fest och jag hade jätterolig:D! Sen följde självaste carolina johansson med mig hem och övernattad här, hihihi. Det fick bli en snabb sammanfattning om kvällen, nu måste jag gå upp och vänta på att Wiström ska komma och hämta mig i deras läckra bil. Puss

jag är en soldat för dig

är på dåligt data humör så ingen idé att göra ett dåligt inlägg tänkte jag, men nu blire så ändå sörrni.
ska bara vara hemma denna härliga lördag och mysa med mami ett tag, sen ska hon ut på flustret (så ni vet vart ni har henne tänkte jag) nejdå men det bertyder att jag kan sitta och små supa med hon och hennes kompisar haha ! bra lördag va ? sjukt skönt faktiskt.
nej nu ska jag fortsätta sakna min frida wiström




oohh her eyesss

är nu heeelt mätt, mamma jag emma och ida åt pizza har aldirg kännt mig fetare alltså.. galet
på vägen hem såg vi några killar som latchade på balkongen så vi lovade att komma dit så är väl på väg dit snart :) haha. emma står och sminkar sig, blir aldrig klar, helt jobbigt. så ida och jag sitter och dricker mjölklikör, det är så vi gör !! haha nej blev slafs inlägg men jaja



fezt



Bilderna är tagna från i onsdags då Jag, Frida x2 och emma åkte till emilie i Sävja, det var väl helt okej, kunde vart lite fler danssugna/taggade folk;).
Tog bussen där ifrån runt halv ett, då vi åkte hem till björnen och sov!

Linnea lämnade mig nyss själv i min säng efter att vi tittat på en skräckis, jävligt taskigt gjort enligt mig, ba dra sådär ville faktist hålla i hennes hand när jag ska sova men jaja man klarar sig väl. Tidigare idag har jag vart med Jenny, åt godis och tittade på Ensam mamma söker på datan eftersom vi missade det i söndags!! Älskar ensam mamma, så bra♥
Nu hade jag faktist tänkt att stänga av datan och somna framför tv:n, bästa som finns!
Godnatt på er alla söta, sov gott :)









fake it until you make it


har precis färgat håret, blev lite gult men whatever liksom.. dålig kvalité på bilden men det för ni stå ut med


bilder från ålandstrippen



fjärde november

hörrni det här är ju sjukt, klockan är 4 och det är redan mörkt, uusch det går så jäkla fort
sitter nu hos carolina och myser hårt. det här höstlovet har hittils varit så jävla slaffs, har varit med carolina flera dagar nu och bara latat, men det är väl så det ska vara ?
nej nu måste jag ta tag i det här, ska gå hem nu & äntligen färga min äckliga utväxt.
HAHA kollade på carolinas data såg lite gamla bilder, förlåt mig om jag lägger upp det.

det är ju bara jag som skriver, emmmaa vart är du??







minnen..

.. sitter i björklinge med carolina och pratar om massa minnen, hon har ju ändå bott här hela sitt liv & jag i 6/7 år. har inte varit/bott här på evigheter, tänkte passa på nu medans jag ändå har carolina med mig. pappa kommer väl hem snart & lagar mat åt oss, ska bli kul att träffa han hoppas det går bra bara, är jävligt nervös.
& så kommer hundarna hem också det ska bli meegaa !
vi är väl antagligen ute med dom och kollar runt i by hålan och hälsar på gamla goda vänner haha !
fryser ihjäl här, nu får papi komma hem och elda..




pop off at any minute

va precis in till staden & fikade med min älskade carolina, satt på waynes och drack chai latte, finns det något bättre än det ? naaej..
har haft mega julstämning hela dagen, varför ? galet mysigt är det iallafall.'
måste äta nu & sen kolla paradise, fast är sjukt tråkigt när J.P åkte ut men han komme rändå vinna skiten (y)
hej så länge :*



tummen upp till bilden !


- for the first time



kärlek



hittade världens finaste ring på glitter, det här kan man kalla kärlek !



Godnatt..

.. på er alla sötnosar! Ska sova och tagga inför imorgon då jag ska åka endags kryssning med Frida, awesome!


En bild på älskling som jag tog idag, visst blev den bra? hihi nu ska jag och min kärlek sova ♥

düsheiyber

har nu kommt hem från flera timmars tåg, så jäkla drygt att åka tåg, det enda man gör är att kolla på folk typ, helt trist.
 är heelt utmattad nu, ingen aning varför är bara helt slut i kroppen. va hur mysigt & skönt som helst att komma bort ett tag från allt och alla, saknar det redan !

juste vi kollade på saw igår, den va helt okej trodde den skulle vara mycket bättre, den va äcklig men hade ingen handling alls typ. dom andra va mycket bättre men ändå se värd :)

har inte tid att inveckla inlägget haha ska springa ut nu & möta carolina kanske skriver sen pusss ♥




första november

Idag är det måndag och man mår som man förtjänar! Vaknade upp hos Rebecca igår, myste där ett tag innan jag tog bussen hem till Frida där vi bestämde våran outfit för kvällen, det var nämligen maskerad i bagarstugan som gällde!! Våra ideer vad vi skulle klä ut oss till var allt imellan turister till ljusstakar men till slut så kom Frida på den brillianta idéen, SOPOR! rätt så skönt, det va bara att dra en soppsäck över huvudet, tuppera håret och skriva jävla sopor på ryggen så var outfiten löst. Skön-t att va snyggaste på dansgolvet tänkte jag dårå & det var vi garanterat. Kvällen var lite sisådär, mest folk som satt runt borderna och gjorde ingenting, skulle vart lite mer taggade folk liksom. men rätt kul hade jag endå efersom jag va med massa omtyckta folk som gjorde min kväll, puss på er och tack till Patrick som styrde! :)
Just nu ligger jag och Frida i sängen med musik och pillar mig i naveln, liiivs! Ska snart resa på våra feta arslen för att möta Frida och Emma vid konsum för att hyra film, alltså måndagsmys med fridax2 och emma x2 ♥

oooooooh sopa!


helgen

dags att blogga kanske? haha glömmer ju fan bort att jag har en bloggjävel, hehe.
Min helg har vart lite sisådär, i fredags åkte carran och fiffi med hem till mig, skittråkigt var det aldrig vart med om något mer tråkigt helt dryga tjejer, haha nej men det va as skönt att bara ta det lugnt. I lördags började jag dagen med att spela match mot Falun, åkte på festaste försslusten helt skämmiga, haha. Påvägen hem så åkte jag och papi förbi där jags ka praktisera nästa vecka (på ett gruppboende), tycker det ska bli super kul, åååh, utveckligstörda är så söta!!!!
Senare så åkte jag till Rebecca Skott där kvällen och natten skulle spenderas, tog bussen dit runt fyra & hjälpte henne med maten och så, klockan sex kom Jenny, Maja och Elin, helt awesome kväll med god mat och massa mys.


Graaaande! <3


RSS 2.0