huua*

sitter nu i sundsvall med min käre kusin, har varit och hälsat på massa människor så har fikat Exakt hela dagen, snacka om att man känner sig tjock ? alla här uppe bjuder på samma fika, helt konstigt. när vi va här för 4 år sen bjöd alla på wienerbröd & nu bjuder alla på pepparkakor *fast det inte är jul* och hallonsoda, idag av vi hos 4 olika och alla bjöd på det.. hmm mystiskt alltså..

va även och hälsade på sysslingarna i nån by härifrån va hur kul som helst så vi bestämde precis att vi stannar till på måndag (skulle egentligen åka hem i morgon) så emelie o jag åker hem på måndag och dom andra åker hem i morgon. det roliga är att det är första gången vi har träffat dom vi ska sova hos i morgon, känner dom typ inte men det ska bli kul ! så i morgon ska vi kolla på Saw 3d, awesome eller vadå !!!!??? så i morgon kommer jag dö !

awesome

har äntligen lyckats fixa så man får in stora bilder på inläggen, hur glad som helst :D som vanligt tar det runt några timmar till en dag förns alla kan se den nya designen eller vad man säger om ni undrar varför det ser muppat ut men i morgon blir det nog bättre ! uppdatera sidan så går det nog!


'the whole world stops .. and stares for a while'

- så sjuktgalet glad idag, började med att jag vaknade av mig själv *wiho* U-tan att klockan behövde ringa & förstöra min sömn så jag kände mig helt utvilad. när jag sitter på bussen ringer robin & säger att idrotten & alla lektioner är inställda, hur dunder är inte det? :thumbup:
så vi gick i skolan för att hämta våra efterlängtade skolkataloger, skäms så mycket över det att jag inte vill prata om det, uschfy&blä på det.

snart kommer moster och hela fadderullan & hämtar mig, ska till sundsvall (?) till mammas kusin och vara där i helgen, vet inte vad vi ska göra där helt ärligt men skönt att komma bort från stan.




Första inlägget / E

Haaaj(hej i mora), första inlägget för min del då, lite pirrigt sådär jag menar vi har ju redan fått upp mot några tusen läsare så det känns lite jobbigt, men det ska nog släppa snart får vi hoppas? visst får vi? jag driver hörrni så kända har vi inte blivit än men det kommer, det kommer! i promise u.
Idag är det torsdag, något som jag älskar! för efter torsdag kommer...? FREDAG! Skolan idag var inga konstigheter, rätt skönt faktist, ville typ inte åka därifrån för kommer faktist sakna skolan när vi inte kommer vistas där i 9 veckor men samtidigt ska det bli så j*vla skönt att komma ifrån alla tjatande lärare och allt plugg. När skoldagen var slut så åkte jag och Frida in till stan, vi gick runt lite och kollade efter present till pappa micke innan vi träffade två gamla klasskompisar, sjukt kul att träffas och prata om gamla minnen! Måste påpeka en sak! det är omöjligt att hitta en bra present till en pappa, haha helt sjukt jag och Frida gick runt i flera timmar och leta som galningar efter en present till Fridas fari men sen fick det bli den gamla klassikern, te från tehörnan och ett par sexiga kalsonger. När vi hittat en present till gubben så gick vi till cupido och åt innan vi gick vidare för att gå på ett träningspass på sats, ååh älskar stället, helt trevlig och sexig personal, mjao. Passet hette body... någonting och var mest träning för armarna och lite mage, mina armar dooog men nu hoppas jag på att lite av däddhänget är borta iaf höhö, men det va super kul men nästa gång blire nog något med kondition, känner att det är mer min grej haha. 
Oooh shit va mycket klockan var, ska försöka sussa vore ju skönt med lite vila! Skriver väl imorgon då det är freeeedag, weeeei. Godnatt sötnosar!




- hela själen var bruten

tjenahejsan ni glada :) eller ni & ni har typ 2 besökare eftersom det är första dagen på bloggen, fintde.
första inlägget, lagoom ? har blivit så in i h ovan att skriva så det kommer ta tid hörrni ..
sså sjukt skoltrött så det inte är sant, bara en dag kvar i skolan sen skolfri på 9 hela veckor !? fattar ni eller 9 veckor, hur långt som helst. höstlov/praktik/jullov sen börjar andra terminen. dunder säger jag bara !

sitter nu hos carolina helt trött ska nu kolla på baksmällan & sen vila ut ett tag. albin står och steker bacon finns det något godare än det eller ? naej tror inte det
hej så länge ♥



emma&johanna har skaffat en blogg....

..förjävligt eller hur ? men ni kommer få stå ut med massa skitsnack i denna blogg. vi ska uttråka eran vardag så ypperligt det bara går, vi kommer inte avslösa vad vi ska skriva om nervöst va? fast nee...
nej men nu är det på tiden att bloggvärlden börjar lyftas upp lite granna, jag menar vi behöver ju också silikon bröst så varför inte pröva den här inkomsten. kommer skriva dagligen så hoppas ni följer den puss ♥




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0