skola is the shiiit

En ny vecka i skolan nu då, samma skit om igen, uschh va jag inte orkar det här längre.. Soft morgon iallafall kolla film i en halvtimme sen lunch, det är så det ska va.. Längtar hem till sängen som faan !!







kom heeem !!


Vill att Emma ska komma hem från Mora nu, saknar tjejen som fan !!





duktig tjeeej

Carolina skulle hem vid 10 i morse så fick lov att vakna då med, kunde inte somna om, fast älskar att vakna tidigt på söndagar för då lägger man sig inte så sent på källen, hähä.
Har varit duktig och hjälpt mamma att städat här hemma idag, va så duktig att jag faktiskt var belönad med en glass, typ .. ??

Sitter nu och sliter med en redovisning om CP skada i Utvecklingsstörningen, förjävligt är as hungrig också men måste göra klart medans jag ändå håller på.. FY på det..
Ska kanske till Rebecca ikväll och kolla på Solsidan om jag är klar med alla läxor, får se hur det går med det ... yäyä puss så länge ♥





29: de januari

Har äntligen varit på stan med mamma idag, va ett tag sen sist, älskar att gå på stan med mami ! Fick ett par fina chinos, det var på tiden..  Åkte sen till Java och åt kina mat, så jäkla gott så det finns ju inte.

När vi va på väg hem, nästan precis utanför oss, så stog det 2 polisbilar och typ 4 poliser utanför porten, så tog dom upp pistolerna och ladda dom och smög in i lägenheten, as läskigt :O gjorde massa konstiga tecken dom prata inte alls bara smög. Tur att jag hade mamma där för jag höll på att skita på mig..

Nej nu ska jag ut och möta fröken Carolina och spendera aftonen med hon . Undra vad denna lördags kväll har att erbjuda?







Yooo bloggovich


Tänkte bara meddela om att jag tar en sväng till Mora/Borlänge och spelar lite innebandy imorgon, kommer hem på söndag igen! Wish me luck! Kyss




Saknar dig!! Kom hem nu ♥


mm-aaaaat

Så jävla sliten. Kan inte tänka på annat än mat heller, förjävligt.. Mamma kommer hem om typ en kvart då vi ska göra vegorulle, Så jävla underbart, godaste jag vet ! mmmmmmmm..

inte för att den vi gör ser ut sådär, men den skulle kunna gjort det?

 

 


 

 


- From the ending to the start

Vaknade runt 7, gick upp och gjorde frukost och kollade på Vakna med the voice, och så råkade jag somna.. Fail. så vaknade runt 11 fick skynda mig till sammhällskunskapen, skönt med lite sovmorgon iallafall. Slutar om ungefär en kvart, sen är det helg så jääkla niice ! Ska sen på stan med Emma och mysa lite, hörs sen puss ♥







torsdag

Min dag började dåligt så in i helvete, stressig morgon, skynda till 07.22 bussen för att hinna till sjukhuset innan skolan. Tog blodprover, usch fyfan, jag hatar sprutor. Bara därför så ska allt faila så jag behöver ta om 4 grr, fyfan.
stackars mig..



-hur du rör mig, talar, sättet du ser mig






varning för gamla bilder !!




in da school

Så jävla stolt över mig själv, okej kanske lite överdrivet, men jag var faktiskt ute och sprang igår, är skit glad för det haha ! :)

Sitter nu i skolan och läser om Stroke, för hundraelfte gången, förjäkligt, så är det någon som får stroke, kontakta oss ! Längtar som fan till maten, typ Amerikansk tema eller va det var, kyckling vingar och grejer, skolan satsar :)



ser ut som, jag vet inte vad, men det bjuder jag på






back in track


VILL HA SOMMAR.

hemma

Orkade inte pallra mig iväg till skolan idag så är hemma och kollar på film. Så jäkla nice med såna dagar. Hade ändå 2 lektioner så det är soft. Kan dock inte bestämma mig för vilken film jag ska se..





- In between it's an art

Har nu börjat prata Turkiet resor, heeelt underbart ! Ska typ boka resa i veckan, måste passa in semestrar och grejer men börjar närma sig alltså! Har räknat ut att det kanske blir runt 15 personer som ska med nu, laggooom? Fast kanske inte alls blir så men yäyä.
Så jävla niice, va och åt pizza nyss med mamma och Carolina så hörde vi att det va någon som beställde Efes, ölen i Turkiet, börja gorma som fan visste inte ens att det fanns i Sverige haha! '
Så har njutit av världens godaste öl nu, perfekt.

Är så sjukt trött nu så ska lägga mig och glo på tv skärmen sen sussa puss♥







from the world to the grave

Så jävla slutkörd ! Vintertrött,  vill hem, har uppskattat skolan förut till en viss del, men nu nej förfan, förjävligt.. Bajs trött också så ska skita i psykologin idag, så Carolina och jag hinner baka kladdkaka till Bille innan vi går och handlar med mami. Mamma behöver hjälp av mig och Carolina att handla så hon mutar oss med pizza hähä, så ikväll blire pizza, så jäkla nice!





Dead man walking

Har nu kollat på Dead man walking på samhällskunskapen, så jävla bra film börjar nästan gråta ! Funderar på att sluta nu och skita i utvecklingsstörningen, orkar verkligen inte sluta halv 5 idag :( skriver sen när jag kommit hem till Emma, Ciao ♥







blää

Vad ska jag ta mig till? Börjar växa fram en tand & det gör så jäkla ont så ni anar inte ! Jag som trodde man slutar få tänder när man typ va 10 men tydligen inte. Ska lägga mig nu och äta morötter och bara Njuuta av att det är helg nu, kärlek ♥







sooofftt

Lektionen efter lunch va inställd så slutar halv 12 idag också, laggooom? Fett skönt alltså. Sitter nu på lektion och gör ett Patientfall, faktiskt ganska kul hehe. Nej nu är det bara en kvart kvar tills vi slutar skriver latteer ♥







baajsss

Orkar inte skriva någonting, har gjort så jävla mycket skolarbete så det är sjukt, har ont i hela kroppen också. Förjävligt, är inget annat än tjurig nu måste lägga mig i sängen och somna med en kopp te nu känner jag,  puss





hos teppe

Skrev igår men blev tydligen inte publicerat.

Sitter hemma hos jojjo, har exakt nyss ätit creps, hur jävla gott som hellst!! mmmmmums. Nu ska vi alldeles snart gå till bussen, ska till kapp ahl och inventera, tjäna lite caaash du vet. '
Tog bussen in till stan runt två för att träffa johanna, gick på stan i kanske två timmar men den räckte, gjorde av med alldeles för mycket pengar på den lilla tiden hehe. 



data fix!

Kom precis hem från stan med Emma, köpte foundation på Kicks och svart nagellack, behövandes.
Min käre bror är här och har fixat min data nu, BÄST ! Fast inga bilder, filmer eller någonting är kvar, tungt faktiskt.. Massa gamla bilder som bara är borta, menmen skönt att inte ha massa skit på datan.

Ska nu äta mat med bror och Emma sen ska vi hjälpa mamma på jobbet och inventera, casshhh du vet.



ID bare minerals (as bra) 435 :-





- And it don't matter if the road gets rough






ARG

Kom till skolan och fick reda på att 2 MÄSK lektioner var inställda, värd dag. Så fick vänta tills klockan halv 12 tills psykiatrin.. Har nu ÄNTLIGEN fått med mig Frida Carolina och My på att äta kebab, CIAO ♥



GOOOTTTTTT





17 januari - exakt 2 månader till min födelsedag!!!

Yes så nu är det inte långt kvar till Emma blir hela 18 år!

Gick i skolan från halv nio till tio över fyra idag, hur drygt som hellst, men ska inte klaga på livet man är ju som sagt 18 snart. KÖRKOOOORT. Efter skolan åkte jag direkt hem till lenne, vi fixade lite pommes & korv, käkade litegranna rå sen myste framför en film, Åh vad jag gillar Linnea, alla borde ha en vän som henne! Kom hem för någon timme, tog faktist bussen hem, latiiiis! Träffade Lina caaaash på bussen så fick sällis enda hem :) Nu ska jag titta på srubs, BÄST. pusss ♥

maaaaaaaaat

Hatar detta, vaknar man as glad och är det hela dagen så blir man sjukt tjurig sen när man kommer hem och allt suger.. Inte kul. Nu blir man tydligen serverad med mat i sängen av mamma, Crepes med tonfisk, (godaste maten i hela världen.) Så nu blev livet genast enklare haha.
Ska snart kolla på halv 8 hos mig haha, (äger) sen sova är sjuuuuuktsinnes trött, puss så länge♥







sista lektionen ..

Så jävla trött, har haft hål timme, det drygaste som finns.. Sitter nu på utvecklingsstörningen, kollar på en film om hur dom blir kära typ.. Vill hemhemhem, orkar inte. Längtar till att träffa mamma, till att komma hem o sova... Blä på den här skiten skriver sen.. Hej ♥



kärlek till tjejen bakom ♥




-

va bara dig själv, livet är för kort för att vara någon annan


söndag

åh vad jag älskar söndagar, absolut det bästa so finns, haha fast ne. Men idag var det faktist en bra söndag eftersom solsidan började idag!!!!! överlycklig.
Och annars så har min helg vart toppen, jag va somsagt med Frida jonser i fredags, vi gjorde i princip ingenting , hade skiiittråkigt hatar att va med henne. jaja jag stog ut iaf :). Skönt att hon skulle iväg rätt tidigt dan efter.
Hade match mot vallhal igår, vann, såklart. hehehe. Sen efter matchen blev det bråttom hem för att sen träffa mina fina vänner, hur lyckad kväll som hellst!! :*
- Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har, hihi godnatt ♥


- I wanna free fall out into nothing

Söndags mys med mamma nu, OTH solsidan och grejer, underbart ! Hörs i morgon ♥




vill ha vår nu!

Stör mig så otroligt mycket på det här piss vädret. Kenza har ju kommit hem från Thailand nu, och emmas föräldrar är där. Ser ni hur härligt det ser ut, helt brun och allt. Blir fan tårögd, förstå när man kan börja använda skinnjacka och converse och bara Gud vet vad. Blir så arg på att ha en stor fet vinterjacka på sig, ser lika ut varje dag typ, usch fy & blä.
Allt som har med våren att göra är underbart, inte långt kvar, + att jag fyller om 3 månader, helt galet!

Fick sån panik för vädret så beställde denna vackra skönhet 



Jofama By Kenza,  1995 :-




fittdata...

Har nog aldrig haft mer panik än vad jag har nu, dampar. Min data i mitt rum har slutat funka, har försökt gjort startreparation & grejer men inget funkar. Är svettig för att jag är så jävla arg... !!!




älskar dig mest av allt




 


mums mums!!!!!!!!!!!!!!



sjuksjuksjuk

Vaknade sjuk idag, det absolut värsta som finns.. Hatar att bara ligga still och kolla på film, fyy. Får ont i huvudet av att sitta vid datan så hörs lateer ♥







natti

Frida ligger snarkande här brevid mig så ska nog också ta och sova nu! sovgott mina vänner. PUSS


And when the weeds begin to grow..

Tycker själv att vi, eller jag, har ganska tråkig fantasi här på bloggen haha. Lägger inte upp frågestunder, dagens outfit och sånt. Funderar så det knakar på hur vi ska göra med det, måste bli lite roligt, som jag har sagt förut tycker själv inte om att läsa andras bloggar som endast skriver vad dom gör, eller har gjort under dagen, inte intressant.
Dagens outfit försöker jag göra, eller ska börja göra, men hatar ordet Dagens Outfit, låter så töntigt. Men lägger upp bilder innan man går till skolan & så.
Och frågestund ska vi ta snart någon gång när vi känner att tiden är inne haha ! :)

Har blivit sjuk nu också, förjävligt. Sov några timmar när jag kom hem & är trött igen så ska sova nu, om jag kan? Hörs i morgon, nighty ♥





taggad cheyyy för innebandyträning...


skola, check

ÄNTLIGEN slutar lektionen om 5 minuter. är as nöjd med idag hähäh känner att jag lärt mig mycket har visat en bra sida idag, MVG haha, eller.. Nej men hörs när jag kommit hem kärlek ♥





maaaaaaat

hejsan allihopa, min mage kurrar som tusan så måste verkligen ha mat nuuu, sikken tur att vi har lunch nu då, otur bara att min rygg och ben strejkar idag så det lär ta ett tag att gå till matsalen..........



önsketänkande.........




-

Världens bästa bau sov här inatt, kom till henne runt 9 efter träningen sen gick vi hem till mig, gjorde daim, tittade film och bara tog de lugnt, själv somnade man på soffan såmedans bauan sitter vaken och beundrar mitt fina ansikte....;p Kärlek till dig.

Hade bara en lektion idag, hur skönt? Men duktig som man är stannade jag och frida kvar och gjorde en engelska uppgift, sen åkte vi hem till henne och tittade flm & åt marabou innan vi åkte vidare på träningen :)

Just nu sitter jag med Lina i soffan och tittar på film med en räkmacka i handen,  fett soFt ;p

kolla hela, hjärtgripande..






Knyppla, diska, lära sig ryska

Hade en lektion idag, kom hem & sov bort hela dagen, Duktigt ! Kommer aldrig somna..

Älskade Nazim kom hem från Turkiet idag, Fyfan vill också bort härifrån, gud vad jag ite orkar pissvädret. Snart bokar vi resa ännu en gång bara att tagga till Turkiet igen, usch bara tankenn.

Allvarligt, vad finns det att skriva mer än vad man gör om dagarna? Hatar själv att läsa om vad andra gör inte intressant, bloggtorkan börjar..

Nej nog om det ska fixa mig till sängen nu & fortsätta mysa med Wilma & Carolina så man får lite sömn iallafall nighty♥








hemmmmmaaaaa

Har nog fasiken Aldrig varit så skönt att komma hem som det var nu... Helt galet haha ! :D Åkte & fixade mina praktik papper efter skolan med Emma (tack förresten) fick iallafall hälsa på mina saknade älsklingar i några minuter.. Guud vad jag saknar dom, helt sjukt.. Life's a bitch

Efter den resan åkte vi till staden och kollade lite runt, fick hem en halsduk och ett hårband, det var behövandes. Tog en Chais och gick till mammas jobb någon timme så hon slapp gå hem själv, generös jävle vettni hähä..

Nu har mamma gjort klart maten, har längtat efter köttfärssås hur länge som helst, så har inte tid med detta längre, fråga inte om bilden tack, hörs puss♥











tillbaka i helvetet nu då...

yes, nu är man tillbaka till skolan, redan tröttnat. pallante. men yeye jag överlever nog :)
Sitter just nu och gör någo uppgift om aids med johanna och my, hahha helt tråkigt.


mamma och pappa åkte till Thailand idag och joachim åkte i fredags så jaaa det är bara jag och lina kvar hemma nu.. ♥
KOMMER SAKNA ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


skola igen..

förjävligt alltså. Hatar det här, en lektion inställd idag så är väl bara en eller 2 lektioner kvar bara, skönt som fan..
Har inte tagit tag att hämtat mina frånvaro papper på praktiken än, så måste åka dit idag och göra det. Skämmigt att komma typ 4 veckor senare men jäjä.. Hoppas Emmisen orkar följa med och göra det.

KUL att ända dagen jag åker till skolan från Björklinge, så ska såklart buss jäveln sluta funka vid Lövstalöt, mitt i ingenstans .. Uschh aldrig mer. Nej läraren pratar om sjukdomar i väst typ haha måste hänga med lite, hörs när jag kommit hem puss ♥







suck..

Sitter & sörjer för att skolan börjar i morgon, orkar inte ! Skulle åkt hem idag, för nu måste jag åka ända härifrån till skolan vilket betyder att jag måste upp tidigt som fan.. Uschh

Sitter & kollar på The Break-Up med pappa, finns typ inget annat att göra än att kolla på film, usch bara tanken på att jag inte kommer kunna sova inatt dödar mig.. Blir väl typ 3 filmer till, eller en promenix i byhålan, fast finns typ bara skog här så det är väl ingen idé? hehe. Nej nu ska jag sluta klaga, kärlek♥






hej på er era små jävar

Ursäkta att jag inte bloggade igår men du vet, upptagen cheeeey.
Va iaf hos mormor med släkten i lördags, hur mysigt som hellst. Sen åkte jag direkt till en lokalfest i storvreta där jag träffade bauan och alla andra störtsköna brudar, men när jag kom drog alla, lite baad sådär men jaja man är ju van... ;p Kvällen slutade i elins säng med bauisen.
Just nu ligger jag här med carran, hon jag och wilma har precis rånat en kiosk och ska börja äta allt vi baxade, hur värt? jättevärt. hahah driver med er, måste verkligen sova nu! Puss och gonatt ♥


In hopes you're on

Så jäkla segt. Vaknade runt 1, mamma gjorde lunch till mig, sen somnade om & vaknade nu typ. Finns inget värre än att sova bort hela dagen.. Uscchh så vidrigt.

Måste duscha sen packa lite tills pappa kommer och hämtar mig, ska sova där några dagar nu, ska bli så jävla skönt faktiskt. Ska vara hundvakt åt mina saknade bebisar i morgon också eftersom jag inte känner någon i den byhålan längre, så får va med mina hundar ? hehe mobbad tjej. Nej det här går inte längre puss på er♥







yooo, emma är tillbaka...

..Teppe också för den delen, men det är dock inte lika viktigt att veta :s
erkän läcker design? kämpat som fan eller aa johanna har.



nytt år, nytt hår!!!!!!!!!!!!!!

- carolinas place

Har precis kollat på dum dummare med familjen Johansson, goffat i oss chips och godis och allt onyttigt gud kan tänka sig, men jekla skön film alltså.. 

Ska nu lägga oss i sköna sängen och sussa, börjar tagga till i morgon iallafall nice :)
Vart har Emma tagit vägen det är bara jag som skriver här?  
Nighty på er ♥








blicken är ärlig, jag bjuder på kärlek

Äntligen är mamma hemma, nu ska vi göra tacos, lagoom? Sen ska jag till bästis och ha fredags mys (eller hon till mig) CIAO








- fredag

Vi satt heela natten igår, skojar inte, & gjorde om designen. Den är latch nu men kommer tröttna på den snart. Hatar bilden på mig haha men är så jävla jobbigt att frilägga så det får duga.. usch

Emma gick nyss till bussen ska nu äta frukost sen träffa Carolina, börjar få små panik av att de bara är typ 4 dagar kvar av lovet. Fyfy puss så länge ♥





6e januari

vi ska göra en comeback, lovar. nejmen det är så jävla segt att skriva i en blogg man tycker är ful, klarar inte att ha en & samma design i mer än en månad typ. så jag ska fixa bloggen i morgon tror jag & efter det blire fart ! hähä puss ♥



RSS 2.0